Lampionnenoptocht van Vreeswijk

Lampionnenoptocht Oud Vreeswijk

De lampionnenoptocht van Vreeswijk vond plaats op woensdag 12 december 2018. Deze lampionnenoptocht begon om 18:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet Lampionnenoptocht Oud Vreeswijk.

Kaarslicht in Vreeswijk start om 18:00 uur met een lampionnenoptocht voor kinderen. Onder begeleiding van de Kerstman op een arrenslee zal er een vrolijke lampionnenoptocht zijn door het oude dorp Vreeswijk. De lampionnen kunnen vanaf 17.30 uur gratis afgehaald worden bij de Willem-Alexanderschool aan de Koninginnenlaan. Hier zal de optocht starten en eindigen. Let wel: op=op!

Na afloop krijgen alle deelnemertjes een heerlijk bekertje chocomelk.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2019 - 11:40