Lampionnenoptocht Vreeswijk

Lampionnenoptocht Oud Vreeswijk

De lampionnenoptocht van Vreeswijk vond plaats op woensdag 14 december 2022. Deze lampionnenoptocht begon om 18:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet Lampionnenoptocht Oud Vreeswijk.

De lampionnenoptocht is tijdens Kaarslicht in Vreeswijk. Verzamelen vanaf 17:30 uur op het schoolplein van de Willem Alexanderschool, Koninginnenlaan 5. Wij vragen ouders/verzorgers zelf mee te lopen met hun kind(eren).

Voor de kinderen die zelf geen lampion komen knutselen, zijn er lampionnen beschikbaar.

Route/Omloop

De route start vanaf de Willem Alexander school, Koninginnenlaan, Dorpsstraat, Oude Sluis, Frederiksoord, Lekstraat, Dorpsstraat einde linksaf Koninginnenlaan eindpunt Willem Alexanderschool

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 15 dec 2022 - 0:05