Grote Optocht Achterveld (Leusden)

Carnavalsoptocht Achterveld

De grote optocht van Achterveld (Leusden) zou plaatsvinden op carnavalszondag (14 februari 2021) (Valentijnsdag) om 13:00 uur, maar is AFGELAST.

Deze grote optocht heet Carnavalsoptocht Achterveld. Het thema was in : Met carnaval maken wij niks klaar.

Route/Omloop

Mechan Groep (voorheen de Vor), Hessenweg richting Barneveld, langs Huize Sint Joseph, linksaf Ruurd Visserstraat, rechtoversteken naar de Pater stormstraat, linksaf Walter van Amersfoortstraat, rechtsaf Jan van Arkelweg en bij de kruising 'Hessenweg - Jan van Arkelweg' zal de optocht ontbonden worden.
De Prinsenwagen zal het defilť van de deelnemers afnemen op het dorpsplein aan de kruising: 'Hessenweg - Jan van Arkelweg'.
Na de optocht zal de Prinsenwagen parkeren aan de Hessenweg tegenover De Roskam t.b.v de prijsuitreiking welke rond 16.00 uur zal plaatsvinden.

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2020 - 13:33