Miniatuuroptocht Hoogland

Miniatuur Optocht Zandkruuersgat

De miniatuuroptocht van Hoogland vond plaats op zondag 14 februari 2021 (Valentijnsdag). Deze miniatuuroptocht begon om 13:00 uur. Deze miniatuuroptocht heette Miniatuur Optocht Zandkruuersgat en was éénmalig. Het motto is deze editie (2021) : De omstandigheden zijn niet optimaal, daarom vieren de Eemschuumers carnaval op schaal..

C.S. de Eemschuumers organiseert op zondag 14 februari 2021 een miniatuuroptocht in Hoogland. Deze optocht zal achter gesloten deuren worden opgenomen en online worden uitgezonden. Iedereen die wil, kan meedoen aan onze miniatuur optocht! Uiteraard onze trouwe deelnemers aan de echte optocht; individuen, duo’s, bouw- en loopgroepen, schoolklassen en collega carnavalsverenigingen. En zelfs als je nooit eerder hebt meegedaan ben je van harte welkom om jezelf in te schrijven.

  • Optochtcommissie:
  • Motto 2021:
    • De omstandigheden zijn niet optimaal, daarom vieren de Eemschuumers carnaval op schaal.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze miniatuuroptocht.

Videos

Geef een video door van deze miniatuuroptocht.

Andere optochten

In Hoogland zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 1 mrt 202513:00 uurHooge Narren Kinderoptocht
Jeugdoptocht van Hoogland
zo 2 mrt 202513:00 uurCarnavalsoptocht ‘t Zandkruuersgat (Hoogland)
Grote Optocht van Hoogland

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2024 - 10:00