Lampionnenoptocht Genemuiden

De lampionnenoptocht van Genemuiden zou plaatsvinden op zaterdag 31 oktober 2020 (Halloween) om 18:45 uur, maar is AFGELAST.

De Oranjevereniging Genemuiden houdt deze zaterdag de jaarlijkse lampionnenoptocht.

Aan deze optocht verleent muziekkorps SDG uit Sint Jansklooster hun muzikale medewerking. De optocht gaat 18.45 uur van start vanaf het Havenplein te Genemuiden.

Vind deze lampionnenoptocht ook in 2021 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Route/Omloop

Start op het start Havenplein - Westerkaai - Kruisstraat - Langestraat - Schoolstraat - Jan van Arkelstraat - Dorus Rijkersstraat - Pr. Margrietstraat - Admiraal de Ruyterstraat - Karel Doormansstraat - Pr. Irenestraat - Dr Baxstraat - Pr. Beatrixstraat - Oosterbrugstraat - Havenplein

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Genemuiden is de allegorische optocht op woensdag 27 april 2022 om 10:00 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2021 - 10:38