Lampionnenoptocht van Steenwijk

De lampionnenoptocht van Steenwijk vond plaats op donderdag 20 oktober 2016. Deze lampionnenoptocht begon om 19:00 uur.

De winkeliers van Steenwijk Vestingstad organiseren op donderdagavond 20 oktober weer een ďGriezelig Gezellige KoopavondĒ. Donderdagavond 20 oktober vinden tijdens deze leuke koopavond griezelig veel activiteiten plaats in het centrum van Steenwijk. Dit alles met een knipoog naar Halloween.

Voorafgaand aan een lampionnenoptocht kunnen kinderen op de Markt tussen 17.30 en 19.00 uur een eigen lampion maken. Om 19.00 uur volgt er (onder begeleiding) een optocht door het centrum. Bij terugkomst op de Markt zorgen de meiden van Sportinn voor een leuke aankomst, met een zeer creepy dansshow.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2018 - 11:33