Gondelvaart Belt-Schutsloot

De gondelvaart van Belt-Schutsloot vindt plaats op vrijdag 11 augustus 2023. Deze gondelvaart zal beginnen om 20:00 uur. Deze gondelvaart heet Gondelvaart Belt-Schutsloot. Elke 2e vrijdag van augustus vindt deze gondelvaart plaats.

ErVAAR onze spetterende creaties op de 2e vrijdag van augustus om 20:00 uur in Belt- Schutsloot

De gondelvaart Belt-Schutsloot heeft alle ingrediŽnten voor een leuke avond: prachtige allegorische gondels en kleurrijke bloemengondels met technische hoogstandjes, leuk toneelspel en prachtige verlichting.


De gondels met lengtes van zoín 12 tot 14 meter starten in het centrum van het dorp. Daarnaast zijn er langs de route vele verlichte tuinen te bewonderen, die het dorp een sprookjesachtig aanzien geven. Wanneer de gondels het Kleine Belterwijde bereikt hebben, wordt een groots vuurwerk ontstoken. Entreeprijzen; volwassenen Ä 6,- , kinderen t/m 12 jaar Ä 3,-

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze gondelvaart.

Videos

Geef een video door van deze gondelvaart.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2022 - 10:50