Gondelvaart van Belt-Schutsloot

De gondelvaart van Belt-Schutsloot vindt plaats op vrijdag 9 augustus 2019. Deze gondelvaart zal beginnen om 20:00 uur.

De gondelvaart Belt- Schutsloot is een feeŽriek schouwspel op het water in een al even sprookjesachtige omgeving waar ieder jaar meer dan 10.000 bezoekers op af komen.

De door Belt- Schutsloot varende huizenhoge gondels, van zoín 12 tot 14 meter lengte, worden onderverdeeld in drie categorieŽn: allegorische gondels, bloemengondels en jeugdgondels. De gondels beelden een onderwerp uit en zijn voorzien van sfeervolle verlichting en technische hoogstandjes. De muziek en goede figuratie maken het verhaal compleet.

Foto's

Geef een foto door van deze gondelvaart.

Videos

Geef een video door van deze gondelvaart.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2019 - 10:04