Jeugdoptocht Olst

Kabaaloptocht

De jeugdoptocht van Olst vindt plaats op carnavalsvrijdag (25 februari 2022). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze jeugdoptocht heet Kabaaloptocht.

Kinderoptocht, waarbij de jeugd zoveel mogelijk kabaal maakt onder leiding van de Jeugdprins der Iesselzotten. Organisatie i.s.m. de Kath. Basisschool St. Willibrordschool. Opgave is niet nodig, alle jeugd is van harte welkom!

Let op! Het is mogelijk dat deze jeugdoptocht vanwege de Corona-maatregelen niet door gaat. Indien dit het geval is, geef dit dan aan ons door via het contact-formulier.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Olst is de grote optocht op carnavalszaterdag (26 februari 2022) om 15:00 uur.

Sale / Solden 2022
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2022 - 15:38