Grote Optocht van Oldenzaal

Grote Twentsche Carnavalsoptocht

De grote optocht van Oldenzaal vindt plaats op carnavalszondag (23 februari 2020). Deze grote optocht zal beginnen om 12:30 uur. Deze grote optocht heet Grote Twentsche Carnavalsoptocht.

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Geweldige optocht
Inmiddels ben ik woonachtig in Brabant (Rosmalen bij Den Bosch), maar de optochten hier in Oeteldonk en Zandhazendurp kunnen bij lange na niet tippen aan deze geweldige Grote Optocht. Zelf een aantal jaren mee mogen lopen en die sfeer wil je vasthouden. En daar rij ik nog graag voor naar Oldenzaal op carnavalszondag. En lukt dat niet, dan staat RTV Oost Oost... Lees verder.

Prachtig carnaval met prima optocht
Ondanks dat wij in Rosmalen Brabant wonen kijken wij naar de prachtige optocht in Oldenzaal,toch mijn geboorteplaats en dit heeft niets met chauvinisme te maken.

Geef een verslag door van deze grote optocht.

Andere optochten

Een andere optocht in Oldenzaal is de jeugdoptocht op carnavalsmaandag (24 februari 2020) om 14:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2019 - 10:13