Optocht Overdinkel

Palmpasenoptocht Overdinkel

De optocht van Overdinkel vindt plaats op zondag 2 april 2023. Deze optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze optocht heet Palmpasenoptocht Overdinkel.

Op Palmzondag wordt de traditionele Palmpasenoptocht georganiseerd vanaf het Gerardus Majella park in Overdinkel.

Op palmpasen, de zondag voor pasen, is het in veel plaatsen in NO-Twente gebruikelijk om met een versierde palmpasen (een stok met daarop gelegen een kruis waaraan versierselen zijn aangebracht en bovenop een broodhaantje) deel te nemen aan een heuse optocht door het dorp.

Kinderen met een prachtige versierde palmpasen lopen dan in een optocht, als herinnering aan de intocht van Jezus in Jerusalem.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Overdinkel is de jeugdoptocht op donderdag 16 februari 2023 om 13:00 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 30 nov 2022 - 19:17