Optocht Goor

Palmpasenoptocht Goor

De optocht van Goor vindt plaats op zondag 2 april 2023. Deze optocht zal beginnen om 12:00 uur. Deze optocht heet Palmpasenoptocht Goor.

Enkele weken voor palmzondag zijn de kinderen op de scholen al bezig met een palmpasenstok te maken, die in de laatste week voor palmzondag met snoep e.d. behangen wordt. Onder de vrolijke klanken van muziekvereniging Apollo trekt op Palmzondag de kleurrijke stoet kinderen door de straten van Goor. Na afloop gaan de kinderen eieren beschilderen, spelletjes doen. Dit is ook een vermaak voor de aller jongste kinderen.

Route/Omloop

Het begin op het schoolfeestplein en gaat via de Grotestraat, Wijnkamp, Kloosterlaan en Lintelerweg. Het einde is bij de kinderboerderij waar er nog gespeeld kan worden.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Goor zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 24 jun 202313:00 uurKinderoptocht
Jeugdoptocht van Goor
zo 25 jun 202313:00 uurGrote Optocht van Goor
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2022 - 17:03