Optocht Delden (Hof Twente)

Kinder Carnavals Optocht Delden

De optocht van Delden (Hof van Twente) vindt plaats op zaterdag 3 februari 2024. Deze optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze optocht heet Kinder Carnavals Optocht Delden. Het thema is deze editie (2024) : Glitter & Glamour.

In Delden (Twente) vindt de grootse Kinder Carnavals Optocht plaats. Dit is tevens de eerste Carnavalsoptocht! Een bonte stoet van praalwagens, loopgroepen én kinderen trekt vanaf 13.30 uur door de straten van Delden. De grote praalwagens en loopgroepen vertrekken om 13.30 uur vanaf Parkeerplaats de Mors, de kinderen sluiten om 14.00 uur aan bij Sporthal de Reiger.

Na de optocht (ca. 15.30 uur) is er een groot (kinder-)feest in Eetcafé de Burgemeester. Uiteraard is de toegang geheel gratis! Meld je nu aan voor deelname aan de optocht op optocht@kindercarnavaldelden.nl

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 06 dec 2023 - 11:28