Optocht van Delden (Hof van Twente)

Kinder Carnavals Optocht Delden

De optocht van Delden (Hof van Twente) vindt plaats op carnavalszaterdag (22 februari 2020). Deze optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze optocht heet Kinder Carnavals Optocht Delden. Het thema is deze keer: Kleurrijk Delden.

In Delden (Twente) vindt op Carnavalszaterdag de grootse Kinder Carnavals Optocht plaats. Een bonte stoet van praalwagens, loopgroepen ťn kinderen trekt vanaf 13.30 uur door de straten van Delden. De grote praalwagens en loopgroepen vertrekken om 13.30 uur vanaf Parkeerplaats de Mors, de kinderen sluiten om 14.00 uur aan bij Sporthal de Reiger.

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2019 - 16:45