Optocht Slagharen

Zomerparade

De optocht van Slagharen vond plaats op zaterdag 10 juni 2017. Deze optocht begon om 15:00 uur. Deze optocht heet Zomerparade.

Slagharen bestaat in 2017 175 jaar als dorp. Er is een feestweek van 10 tot 17 juni 2017. Op de openingsdag van de feestweek 175 jaar Slagharen zal er een Zomerparade (optocht) worden georganiseerd door de vrienden van de organisatie van het 175 jaar bestaan namelijk de vrienden van C.V. De Turftrappers. De carnavalsvereniging heeft veel ervaring met deze organisatie en heeft aangeboden de organisatie van 175 jaar Slagharen te helpen met dit onderdeel. Mocht jouw buurt/straat (of vriendengroep) ook mee willen doen met de optocht op 10 juni... dan kun je je hiervoor opgeven bij de Turftrappers via deturftrappers@hotmail.com. De Turftrappers informeren jullie vervolgens over het reglement van deelname.

Om 15:00 uur is de officiŽle opening door burgemeester P.H. Snijders. Aaansluitend is de openingsparade met carnavals/praalwagens.

Vind deze optocht ook in 2021 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Slagharen is de grote optocht op carnavalszaterdag (26 februari 2022) om 13:31 uur.

Sale / Solden juli 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:25