Verlichte optocht Enschede

Verlichte carnavalsoptocht Twekkelerveld

De verlichte optocht van Enschede vindt plaats op vrijdag 21 februari 2025. Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze verlichte optocht heet Verlichte carnavalsoptocht Twekkelerveld.

Elk jaar doen er tientallen startnummers mee, deze bestaan uit grote wagens, kleine wagens, loopgroepen, drumbands en reclamewagens.


Dit jaar begint de parade met een grote wagen van EKV Krekkelstad met een kanon erop. Ook loopt Drum- en Marchingband Enschede weer mee met de verlichte parade.

  • Optochtcommissie:
    • Wijk Twekkelerveld

Route/Omloop

Rigtersbleek-Aalten, Lambertus Buddestraat, G.J. van Heekstraat, Maanstraat, Zonstraat, Olieslagweg en als laatste Schietbaanweg

Route

 

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2024 - 22:29