Lampionnenoptocht Weerselo

De lampionnenoptocht van Weerselo vindt plaats op zondag 9 april 2023 (1e Paasdag). Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 20:00 uur.

Route/Omloop

Voor het traditionele paasvuur op eerste paasdag, zondag 17 april, verzamelen wij om 19.45 uur bij de kerk. We vertrekken met z’n allen om 20.00 uur richting het paasvuur, het terrein aan de Hoge Haarweg (zandpad). In de stoet zullen de pastor, de harmonie en dorpelingen meelopen; iedereen is welkom! Tijdens het paasvuur wordt koffie en chocolademelk geschonken, hiervoor wordt een vrije gift gevraagd.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Weerselo zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 18 feb 202314:00 uurDe knollentrekkers
Grote Optocht van Weerselo
za 18 feb 202314:00 uurKinderoptocht
Jeugdoptocht van Weerselo
Sale Solden 2023
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 16 nov 2022 - 17:03