Gondelvaart Kortenhoef

De gondelvaart van Kortenhoef vindt plaats op zaterdag 2 september 2023. Deze gondelvaart zal beginnen om 21:00 uur. Elke 1e zaterdag van september vindt deze gondelvaart plaats.

Jaarlijks wordt op de 1e zaterdag van september 's avonds om 21.00 uur langs de helling van de kanaalbrug een sfeervolle gondelvaart gehouden, waarbij een tiental verlichte gondels langs komt varen. Deze gondels zijn op zeer kunstige wijze opgebouwd en beelden meestal actuele maatschappelijke en politieke onderwerpen uit. Na afloop is op het terrein van De Oude School in een grote tent feest met 'live' muziek en vindt rond 23.00 uur de prijsuitreiking plaats, waarbij de gondels worden beoordeeld door een deskundige jury en door het aanwezige publiek. Vooraf is er gedurende de gehele middag een braderie op de Kortenhoefsedijk met grote verscheidenheid aan kramen.

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze gondelvaart.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Kortenhoef is de grote optocht op carnavalszondag (19 februari 2023) om 13:11 uur.

Sale Solden 2023
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 okt 2022 - 16:57