Optocht Warmenhuizen

De Bessenpappers Optocht

De optocht van Warmenhuizen vindt plaats op carnavalszondag (27 februari 2022). Deze optocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze optocht heet De Bessenpappers Optocht.

Als je op de Zondag van het carnavals weekend verkleed kom kan je je eigen om 12.30 inschrijven voor de optocht. Dit doe je bij Cafe Restaurant de Ooievaar. Er lopen tijdens de optocht diverse juryleden rond die je punten geven. Als jij veel punten hebt omdat je het allermooiste, gaafste, tofste verkleed ben, win je misschien wel een prijs! De prijsuitreiking vindt plaats in de zaal van cafe Restaurant de Ooievaar om vier uur.

Beste Praalwagen
Op de Zondag van het carnavals weekend kan je je praalwagen om 12.30 inschrijven voor de optocht. Dit doe je bij Cafe Restaurant de Ooievaar. Er lopen tijdens de optocht diverse juryleden rond die de praalwagens punten geven. De mooiste praalwagens winnen een prijs! De prijsuitreiking vindt plaats in de zaal van cafe Restaurant de Ooievaar om vier uur. Je kan met alles meedoen! Versier je skelter, kruiwagen, driewieler of aanhangwagen. Klein of groot, iedereen maakt kans op een prijs.

De mooiste tuin
Langs de route van de optocht, die op zondag middag zal plaatsvinden, worden de tuinen versiert. Als je de leukste, gekste of mooiste tuin hebt win je de prachtige wisselbeker en een tuinbon! De prijsuitreiking vindt plaats in de zaal van cafe Restaurant de Ooievaar om vier uur. Als je onverhoopt niet aanwezig ben komen we de prijs bij je thuis brengen.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:36