Optocht Warmenhuizen

De Bessenpappers Optocht

De optocht van Warmenhuizen vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 12:45 uur. Deze optocht heet De Bessenpappers Optocht.

Als je op de Zondag van het carnavals weekend verkleed kom kan je je eigen om 12.00 inschrijven voor de optocht. Dit doe je bij Bolletjescafe De Klok. Er lopen tijdens de optocht diverse juryleden rond die je punten geven. Als jij veel punten hebt omdat je het allermooiste, gaafste, tofste verkleed ben, win je misschien wel een prijs! De prijsuitreiking vindt plaats in de zaal bij de brouwerij na de spelletjesmiddag.

Beste Praalwagen
Op de Zondag van het carnavals weekend kan je je praalwagen om 12.00 inschrijven voor de optocht. Dit doe je bij Bolletjescafe De Klok. Er lopen tijdens de optocht diverse juryleden rond die de praalwagens punten geven. De mooiste praalwagens winnen een prijs! De prijsuitreiking vindt plaats in de zaal bij de brouwerij. Je kan met alles meedoen! Versier je skelter, kruiwagen, driewieler of aanhangwagen. Klein of groot, iedereen maakt kans op een prijs.

Route/Omloop

Start bij Bolletjescafé de Klok, Zwartepad, Dorpsstraat (langs voormalig Café de Ooievaar, via het centrum richting Oude Urselakerk), Kerkhoflaan, Burg.burg.straat, Dorpsstraat, Stationsstraat, en terug naar Bolletjescafé de Klok.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 03 okt 2023 - 11:10