Grote Optocht Zwaag

Grote Zwaagse Carnavalsoptocht

De grote optocht van Zwaag vindt plaats op carnavalszondag (19 februari 2023). Deze grote optocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze grote optocht heet Grote Zwaagse Carnavalsoptocht.

De Zwaagse carnavalsoptocht is uitgegroeid tot een van de grootste dag evenementen van de kop van Noord-Holland en zonder meer de mooiste carnavalsoptocht van boven de rivieren. Zo'n 50.000 toeschouwers, die hier elk jaar komen, zien een bonte stoet van prachtige praalwagens en andere doldwaze creaties aan zich voorbijgaan door de straten van het mooie dorp Zwaag.

Route/Omloop

www.google.com/maps/d/viewer?mid=1g9Dy25pzR49aR2Y1GBNa3yWENOo

Oude Veiling, Dorpsstraat, Julianalaan, Wieringstraat, Krijterslaan, Dorpsstraat, Beatrixstraat, Willem Alexanderstraat, Fruitlaan, Zuiderstraat, Pastoor Nuyenstraat

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Zwaag is de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (18 februari 2023) om 13:00 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 jun 2022 - 13:45