Bloemencorso Winkel

Het bloemencorso van Winkel vindt plaats op zondag 25 september 2022. Dit bloemencorso zal beginnen om 13:00 uur. Dit bloemencorso heet Bloemencorso Winkel. Elke 4e zondag van september vindt deze bloemencorso plaats.

Bloemencorso in Winkel is het leukste uitje voor het hele gezin! Een prachtig evenement waarvoor we u van harte uitnodigen! Met praalwagens, muziek, entertainment, kermis en markt.
Bekijk de foto’s van afgelopen jaren op www.bloemencorsowinkel.nl, of de leuke video’s, dan weet u wat u dit jaar weer minimaal te wachten staat. Want het Corso is ieder jaar nóg creatiever, spectaculairder en verrassender!

Route/Omloop

De Corsowagens rijden drie rondes door het dorp (Dorpsstraat, Veldwachterspad, Limmerschouw). Het Kindercorso rijdt alleen de eerste ronde mee.

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2022 - 8:00