Optocht Naarden

Palmpasenoptocht Naarden

De optocht van Naarden vindt plaats op zaterdag 12 april 2025. Deze optocht zal beginnen om 14:30 uur. Deze optocht heet Palmpasenoptocht Naarden.

Stichting Burgerzin organiseert de palmpasenoptocht met dit jaarbasis afloop eieren zoeken.
De optocht begint om 14.30 uur vanaf de Utrechtse Poort op het Ruijsdaelplein in Naarden Vesting. en eindigt omstreeks 15.15 uur
Kinderen dragen hopelijk weer veel feestelijk versierde palmpaasstokken en onderweg is naar het muzikale begeleiding van het Muziekvendel Nardinc  • Optochtcommissie:
    • Stichting Burgerzin

Route/Omloop

Route; Ruijsdaelplein, Marktstraat, Turfpoortstraat, Peperstraat, Bussumerstraat, Pastoorstraat, Cattenhagestraat, Marktstraat, Ruijsdaelplein.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Naarden is de grote optocht op carnavalszaterdag (1 maart 2025) om 13:11 uur.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2024 - 12:28