Grote Optocht Waspik

Optocht Maoneblusserslaand

De grote optocht van Waspik zou plaatsvinden op carnavalszondag (14 februari 2021) (Valentijnsdag) om 13:11 uur, maar is AFGELAST.

Deze grote optocht heet Optocht Maoneblusserslaand. Het motto is deze keer: Heddum deur?.

Route/Omloop

Carmelietenstraat - Rector Gelissenstraat - Hazelaarstraat Elzendreef - Lijsterbesstraat - Schotse Hooglanderstraat Spoorstraat - Schoolstraat - Schoutstraat - Heemraadstraat Ďt Vaartje - Raadhuisstraat - Kerkstraat - (ontbinding bij supermarkt Plus); prijsuitreiking in Den Bolder

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Waspik is de lampionnenoptocht op carnavalsdinsdag (16 februari 2021) om 18:45 uur, alleen is die afgelast.

Sale / Solden 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2021 - 15:36