Grote Optocht Cromvoirt

Grote Kneutergatse Optocht

De grote optocht van Cromvoirt vindt plaats op carnavalsmaandag (12 februari 2024). Deze grote optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze grote optocht heet Grote Kneutergatse Optocht.

De optocht trekt op carnavalsmaandag door Kneutergat. De route loopt door de Sint Lambertusstraat. Rond 'elluf' over twee, komt de optocht voor het Gemeentehuis. Op het bordes neemt de jeugdprins(es) het defilé af. Na een rondje rond de kerk, of liever rond het Gemeentehuis, vervolgt de optocht de route door de Sint Lambertusstraat.

De optocht in Kneutergat is zeer toegankelijk, open en tegelijkertijd knus. Tegen het decor van een oud Brabants lintdorp trekken diverse loopgroepen en grote wagens aan het publiek voorbij.

Route/Omloop

(zie omschrijving)

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:18