Kleine Optocht Oerle (Veldhoven)

Oerse familieoptocht

De kleine optocht van Oerle (Veldhoven) vindt plaats op carnavalszaterdag (10 februari 2024). Deze kleine optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze kleine optocht heet Oerse familieoptocht.

Trek je mooiste pekske aan en loop zaterdag 26 februari mee in de Oerse familieoptocht. Inschrijven kan vanaf 13:00 u in dorpscentrum d'Ouw School, waarna de optocht om 13:30 u
start. Wij hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn en wannneer je niet meeloopt aanmoedigd vanaf de kant.
De Vèrrekes Blaos zal de optocht voorzien van een skòn stukske muziek. Na de optocht is het tijd om te proosten, te hossen en de prijzen uit te reiken.
Kortom we gaan er een fijn fisje van maken in d'Ouw School !

Route/Omloop

Dorpscentrum d'Ouw School

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:06