Lampionnenoptocht Breugel

De lampionnenoptocht van Breugel vindt plaats op zaterdag 18 december 2021. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 17:00 uur.

Volgens een inmiddels vaste traditie gaat een stemmige lampionnenoptocht aan deze opening vooraf. Deelnemers voor de optocht kunnen verzamelen vanaf 16.45 uur op kerkplein St. Genovevakerk in Breugel. Deelnemers brengen zelf een lampion mee.

De optocht start stipt om 17.00 uur, waardoor de aankomst bij de Kerststal in het hertenkamp om 17.15 uur zal zijn. Daar wacht voor iedereen een beker warme chocolademelk.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Breugel is de optocht op carnavalszondag (27 februari 2022) om 13:15 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2021 - 10:40