Grote Optocht Someren-Eind

Grandioze optocht van De Plattevonder

De grote optocht van Someren-Eind vindt plaats op carnavalszondag (2 maart 2025). Deze grote optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze grote optocht heet Grandioze optocht van De Plattevonder.

De optocht van De Plattevonder in Someren-Eind is in de wijde omgeving bekend. Nergens anders zijn de deelnemers zo gemotiveerd en wordt het spel zo mooi gespeeld. Mis het niet en kom op carnavalszondag naar Someren-Eind!

  • Optochtcommissie:
    • CV De Plattevonder

Route/Omloop

start optocht Einderplein/Nieuwendijk daarna Boerenkamplaan, Co÷peratiestraat, Kampstraat, Nieuwendijk. Einde op het Einderplein.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Andere optochten

Een andere optocht in Someren-Eind is de grote optocht op zondag 16 maart 2025 om 14:00 uur.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mei 2024 - 11:59