Lampionnenoptocht Rucphen

De lampionnenoptocht van Rucphen vond plaats op woensdag 8 januari 2020. Deze lampionnenoptocht begon om 18:00 uur.

Loop je 's avonds mee met de lampionnenoptocht en heb je een mooie zelf gemaakte lampion, dan maak je ook kans op een leuke prijs. We verzamelen om kwart voor 6 in de van Glijmestraat naast Agora.

De Blatbloasers zorgen weer voor de muzikale begeleiding bij de lampionnenoptocht naar de stookplaats. Terwijl de brandweer weer een gigantisch vuur van de door jullie verzamelde bomen maakt, worden de prijzen voor de mooiste lampionnen uitgereikt en de (kerstbomen)loterij gehouden. Voor jullie naar huis gaan, krijgt iedereen een tegoedbon om in Agora (op die avond) een portie poffertjes te gaan eten.

Als het slecht weer is gaan we naar binnen bij Agora. Daar worden dan om 18.15 uur de prijzen voor de lampionnen uitgereikt en houden we de loterij

Vind deze lampionnenoptocht ook in 2024 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

  • Optochtcommissie:
    • MA Rucphen

Social media

Foto's

Geef een foto door van deze lampionnenoptocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.

Andere optochten

In Rucphen zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
zo 2 mrt 202513:30 uurGrote Optocht van Rucphen
di 4 mrt 202514:00 uurJeugdoptocht van Rucphen

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2024 - 10:46