Lampionnenoptocht van Rucphen

De lampionnenoptocht van Rucphen vindt plaats op vrijdag 3 januari 2020. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 18:00 uur.

Loop je 's avonds mee met de lampionnenoptocht en heb je een mooie zelf gemaakte lampion, dan maak je ook kans op een leuke prijs. We verzamelen om kwart voor 6 in de van Glijmestraat naast Agora.

De Blatbloasers zorgen weer voor de muzikale begeleiding bij de lampionnenoptocht naar de stookplaats. Terwijl de brandweer weer een gigantisch vuur van de door jullie verzamelde bomen maakt, worden de prijzen voor de mooiste lampionnen uitgereikt en de (kerstbomen)loterij gehouden. Voor jullie naar huis gaan, krijgt iedereen een tegoedbon om in Agora (op die avond) een portie poffertjes te gaan eten.

Als het slecht weer is gaan we naar binnen bij Agora. Daar worden dan om 18.15 uur de prijzen voor de lampionnen uitgereikt en houden we de loterij

Foto's

Geef een foto door van deze lampionnenoptocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Rucphen zijn de grote optocht op carnavalszondag (23 februari 2020) om 13:30 uur en de jeugdoptocht op carnavalsdinsdag (25 februari 2020) om 14:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2019 - 10:07