Grote Optocht Ravenstein

De grote optocht van Ravenstein vindt plaats op carnavalszondag (19 februari 2023). Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur.

Route/Omloop

De optocht verloopt via de Stationssingel langs de tennisbanen, rechts op de rotonde de Mgr. Borretlaan in, aan het einde van deze straat linksaf de Mgr. Zwijsenstraat in, vandaaruit rechtsaf de Saksenweg in, aan het einde linksaf het Keurvorstenplein op, meteen rechtsaf een stukje door de Verlengde Paltzstraat en vervolgens linksaf de Philipsenstraat in, aan het einde gaan de optocht linksaf de Contre Escarpe op, rechtsaf de Landpoortstraat door en vervolgens meteen linksaf de Marktstraat in. Ter hoogte van de kiosk voor het voormalig Gemeentehuis wordt de optocht ontbonden.

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Ravenstein is de jeugdoptocht op carnavalszondag (19 februari 2023) om 13:11 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2022 - 13:57