Halfvastenoptocht van Oss

Osse Halfvastenoptocht

De halfvastenoptocht van Oss vond plaats op zondag 11 maart 2018. Deze halfvastenoptocht begon om 13:11 uur. Deze halfvastenoptocht heet Osse Halfvastenoptocht.

Winnaars van optochten uit de wijde regio strijden hier mee in de Champions League van de Optochten. Langs de kant is er plaats voor kapellen en carnavalsclubs.

Route/Omloop

Oostwal, Raadhuislaan, Lievenkamplaan, Kruisstraat, Boterstraat, Molenstraat, Carmelietenstraat, Burgwal, Eikenboomgaard.

Foto's

Geef een foto door van deze halfvastenoptocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Oss zijn de lampionnenoptocht op vrijdag 23 december 2016 om 19:00 uur, de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (2 maart 2019) om 13:11 uur en de optocht op carnavalszondag (3 maart 2019) om 13:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 30 apr 2018 - 13:36