Optocht Dorst

De optocht van Dorst vindt plaats op carnavalszaterdag (10 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 13:11 uur. Het motto was in 2023: Munne kop staor er wir naor!.

Grote optocht van het Kattegat 2024!

Route/Omloop

Start vanaf het dorpsplein in noordelijke richting de Spoorstraat in, rechtsaf de Cypressenstraat in, rechtsaf de Cederstraat in, rechtsaf de Meerberg in, oversteken van het dorpsplein om de noordelijke baan van de Dennenlaan in te gaan, linksaf de Pastoor den Rondestraat in, rechtsaf de Baarschotsestraat in, rechtsaf de Broekstraat in, rechtsaf de Galubastraat in, Galubastraat gaat over in de Dennenlaan, zuidelijke baan van de Dennenlaan wordt uitgereden tot aan het dorpsplein, hier zal de optocht eindigen.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 10 mei 2023 - 10:26