Optocht Dorst

De optocht van Dorst vindt plaats op carnavalszaterdag (1 maart 2025). Deze optocht zal beginnen om 13:11 uur. Het motto was in 2024: Wai gaon knalle meej zun alle!.

Grote optocht van het Kattegat 2024!

Route/Omloop

Start vanaf het dorpsplein in noordelijke richting de Spoorstraat in, rechtsaf de Cypressenstraat in, rechtsaf de Cederstraat in, rechtsaf de Meerberg in, oversteken van het dorpsplein om de zuidelijke baan van de Dennenlaan in te gaan, rechtdoor de Galubastraat in, linksaf de Broekstraat in, linsaf de Baarschotsestraat in, rechtsaf de Pastoor den Rondestraat in, rechtsaf de noordbaan van de Dennenlaan in, die wordt uitgereden tot aan het dorpsplein, hier zal de optocht eindigen.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2024 - 22:29