Optocht De Moer

De optocht van De Moer vindt plaats op carnavalszaterdag (10 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 13:00 uur. Het motto is deze keer: We dèddelen mar wèh aon!.

Route/Omloop

Anders dan anders dit jaar is de route. Dit jaar gaan we vanaf de Middelstraat (westzijde) richting de kruising Middelstraat/Zijstraat, vervolgens slaan we linksaf naar de Zijstraat en draaien we op de parkeerplaats bij Blauw wit 81 aan de Zijstraat. Vervolgens rijden/lopen we weer terug richting de kruising bij t’Maoske om zo de optocht richting de Middelstraat (westzijde) af te sluiten.

Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:05