Optocht Wanroij

Optocht Cv het Paddenriek en Cv de Peelleuters

De optocht van Wanroij vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze optocht heet Optocht Cv het Paddenriek en Cv de Peelleuters.𝐎𝐏𝐓𝐎𝐂𝐇𝐓 𝐂𝐀𝐑𝐍𝐀𝐕𝐀𝐋𝐒𝐕𝐄𝐑𝐄𝐍𝐈𝐆𝐈𝐍𝐆 ‘𝐇𝐄𝐓 𝐏𝐀𝐃𝐃𝐄𝐍𝐑𝐈𝐄𝐊’ 𝐖𝐀𝐍𝐑𝐎𝐈𝐉 𝐄𝐍 ‘𝐃𝐄 𝐏𝐄𝐄𝐋𝐋𝐄𝐔𝐓𝐄𝐑𝐒’ 𝐋𝐀𝐍𝐃𝐇𝐎𝐑𝐒𝐓

Zondag 19 Februari is het weer zover, de jaarlijkse optocht van de carnaval. Er zal weer een bonte stoet van wagens, groepen, paren en enkelingen door het “Paddenriek” trekken. De optocht zal beginnen om 14.30 uur. De route is als volgt : Hoevensestraat, Dorpsstraat, Lindenlaan, Hapseweg, Dorpsstraat, Schoolstraat, Lepelstraat, Herselstraat, Risterstraat, Egstraat, Groenhoeven, Ploegweg, Zichtstraat en de Lepelstraat. Vraag vanuit de vereniging is dan ook om de route zoveel mogelijk autovrij te houden. Dit i.v.m. het manoeuvreren van de wagens. Ook zou het leuk zijn voor de deelnemers als de straten waardoor de route langstrekt versierd zouden zijn.

Eenieder die deel uit wil maken van deze mooie optocht en zich nog wil opgeven als wagen, dit kan nog tot en met 10 februari. Groepen, paren/enkeling of kinderen kunnen zich opgeven tot 17 februari. Iedereen kan dit doen via optocht@paddenriek.nl of via het aanmeldformulier op www.paddenriek.nl De wagens zullen zich dit jaar weer enkel en alleen opstellen in de Hoevensestraat. Alle groepen, paren en enkelingen zullen zich opstellen op het Giessenplein.

Alaaf!
Namens Optochtcommissie Paddenriek en Peelleuters.
@cvdepeelleuters

#optocht #wanroij #carnaval #paddenriek #cvpaddenriek #peelleuters

Route/Omloop

De route is als volgt : Hoevensestraat, Dorpsstraat, Lindenlaan, Hapseweg, Dorpsstraat, Schoolstraat, Lepelstraat, Herselstraat, Risterstraat, Egstraat, Groenhoeven, Ploegweg, Zichtstraat en de Lepelstraat.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:11