Optocht Sint Hubert

De optocht van Sint Hubert vindt plaats op carnavalszaterdag (1 maart 2025). Deze optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze optocht heet Optocht Sint Hubert.

5.5 km totale optochtlengte, de langste van de gemeente Cuijk. Wij verdelen € 1500,- prijzengeld aan de wagens.

Route/Omloop

Opstellen op de Ijzerbroekseweg, via de Ijzerbroekseweg gaat deze over in de Kromme Bergweg, hierna draai je rechts de Lange Schoolstraat op (indien deze bocht niet te halen is kan er rechtdoor gereden worden en via de grote weg terug de Lange Schoolstraat op), daarna linksaf de Pastoor-Jacobstraat op, rechtsaf de Nimrod in, waarna aan het einde van de weg weer rechts de Sint Hubertse Binnenweg in, daarna de eerste links de Petersweg in, aan het einde van de weg rechts de Voordijk op, daarna rechts de Klaproosstraat in, aan het einde links de Wethouder Lemmenstraat in, aan het einde van de weg rechts de Pastoor Jacobstraat op. Bij de Café-zaal Broers eindigt de optocht.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2024 - 9:21