Optocht Sint Hubert

De optocht van Sint Hubert vindt plaats op carnavalszondag (27 februari 2022). Deze optocht zal beginnen om 12:49 uur.

Meerdere details nog onbekend ivm Corona

  • Optochtcommissie:
    • Carnavalsvereniging De Bokken

Route/Omloop

Start Lange Schoolstraat, linksaf de Pastoor Jacobsstraat op, rechtsaf de Nimrod in, einde rechts de Sint Hubertsebinnenweg op, door over de Wethouder Lemmenstraat einde 2x rechts de Pastoor Jacobsstraat op.

De optocht eindigt bij de kruising met de Lange Schoolstraat waar de deelnemers die nog aan een andere optocht deel willen nemen hun weg kunnen vervolgen. De deelnemers die niet doorgaan naar een andere optocht kunnen hier rechtsaf de Lange Schoolstraat in en hun wagen eventueel op het Pastor Bogersplein plaatsen.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Sale / Solden 2022
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2022 - 10:51