Lampionnenoptocht Mill

De lampionnenoptocht van Mill vond plaats op vrijdag 16 december 2016. Deze lampionnenoptocht begon om 19:30 uur.

Op vrijdag 16 december staat in het centrum van Mill de Winterbeleving op het programma.

De organisatie hiervan is in handen van Ontdek Mill en het Ondernemers Collectief Mill. Van 17.00 uur tot 23.00 uur zijn er tal van houtensfeerkramen in het centrum te vinden met handelswaar wat past bij de feestmaand. Maar ook is er her en der muziek, zijn (bijna) alle winkels in het centrum geopend en zijn er leuke activiteiten voor kinderen. Op dit moment ziet het er naar uit dat er deze dag zelfs een kunstschaatsbaan naar het Millse centrum zal komen! Meer hierover hoort en leest u later.

Lampionnenoptocht
Maar ook is er een lampionnenoptocht voor kinderen en hun ouders/begeleiders. De organisatie hiervan is in handen van Kinderdagverblijf de Kei uit Mill, maar uiteraard zijn alle kinderen van harte welkom om mee te lopen. Voor de muzikale begeleiding van deze Lampionnenoptocht zorgen Munne Maot en Ik, Jos Driessen en Peter Roijendijk. Tevoren aanmelden om mee te lopen is niet nodig. De Lampionnenoptocht start vrijdag 16 december om 18.30 uur bij de kerk in Mill. Begin dus tijdig aan het knutselen (of kopen) van je eigen lampion en loop mee!

Vind deze lampionnenoptocht ook in 2024 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Foto's en videos

Op dit moment zijn er nog geen foto's en videos doorgegeven.

Andere optochten

In Mill zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 30 okt 202117:30 uurHalloween- en Griezeltochten Mill
Kleine Optocht van Mill
zo 2 mrt 202514:11 uurOptocht germelaand SCM
Optocht van Mill

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2024 - 10:46