Grote Optocht Helmond

De grote optocht van Helmond vindt plaats op carnavalszondag (27 februari 2022). Deze grote optocht zal beginnen om 13:30 uur. Het motto is deze keer: Oit de Kunst.!.

Op carnavalszondag trekt de Grootste Optocht van het Zuiden door Helmond. Deze optocht staat bekend om zijn fleurige, kleurige en grappige creaties en om de meest mooie carnavalswagens uit de regio waar veel zorg en aandacht aan is besteed. De vele deelnemers aan deze prachtige optocht door de binnenstad van Helmond komen ieder jaar van heinde en ver om hun carnavalswagen te laten zien!

Na en kleurrijke optocht komen alle deelnemers en toeschouwers bijeen op het overdekte plein voor Hoftempel West-Ende. Vol spanning wacht iedereen op de het hoge woord van de jury. Wie vallen er in de prijzen? Het is ieder jaar weer spannend en het zorgt voor een gezellig sfeer op het overdekte plein voor Hoftempel West-Ende.

Inschrijven kan via www.keiebijters.nl/inschrijven/optocht. De prijsuitreiking is 18:15 op het overdekte plein voor Hoftempel West-Ende.

Route/Omloop

Start: kruispunt Pres. Rooseveltlaan, Wesselmanlaan -
Pr. Hendriklaan - Steenweg - Kanaaldijk NW - Havenweg - Watermolenwal - Ameidewal -
Einde: Noord Koninginnewal.

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Helmond is de lampionnenoptocht op zaterdag 24 oktober 2020 om 18:30 uur, alleen is die afgelast.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:36