Optocht Brouwhuis

Optocht door het Brouwhazenrijk

De optocht van Brouwhuis vindt plaats op carnavalsmaandag (3 maart 2025). Deze optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze optocht heet Optocht door het Brouwhazenrijk. Het motto was in 2024: Het is dik vur mekaar.

Na de optocht is er in het hazenleger optochtbal en prijsuitreiking. De prijsuitreiking start rond 17:00. (Let op. Er is bijna altijd wel een prijs!)

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Verslagen

V.C. De Halve Zolen 1e prijs in Brouwhuis
De jeugd heeft de toekomst, zo zie je maar. De jongens en meiden van V.C. De Halve Zolen behaalt de 1e prijs bij de grote wagens in de optocht van het hazenrijk in Brouwhuis!!

Geef een verslag door van deze optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 26 apr 2024 - 10:22