Optocht Hoeven (Halderberge)

Super Tuesday

De optocht van Hoeven (Halderberge) vindt plaats op carnavalsdinsdag (4 maart 2025). Deze optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze optocht heet Super Tuesday. Het motto is deze editie (2025) : Ou d’oew kompas!.

Op carnavalsdinsdag is het weer Super Tuesday in Hoeven. Start optocht is om 14.00 uur op de kruissing Sint Janstraat - Bovendonksestraat.

  • Optochtcommissie:
    • C.S. De Peejenzaaiers
  • Motto 2025:
    • Ou d’oew kompas!

Route/Omloop

Begin optocht: Kruising Sint Janstraat met de Bovendonksestraat. De optocht gaat door de Sint Janstraat naar de Bovenstraat.
Op de Bovenstraat slaat de optocht af naar rechts de Arnoutlaan in. Hierna weer een bocht naar rechts en dan zitten we in de Meidoornlaan waarna deze de Akkerlingen wordt. En zo is ons rondje rond.

Route

 

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Foto's

Op dit moment zijn er nog geen foto's doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Hoeven (Halderberge) is de jeugdoptocht op carnavalsvrijdag (28 februari 2025) om 13:00 uur.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2024 - 17:08