Grote Optocht Leur (Etten-Leur)

Grote optocht Etten-Leur

De grote optocht van Leur (Etten-Leur) vindt plaats op carnavalszondag (2 maart 2025). Deze grote optocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze grote optocht heet Grote optocht Etten-Leur.

De Grote optocht wordt vooraf gegaan door een Reclame optocht.
De Grote optocht kent diverse categorieŽn van Grote wagens tot Individuele en paren. Tevens is er een Schooiwagen aanwezig waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de deelnemers. Het aantal deelnemers in de diverse categorieŽn is ca 35.

Route/Omloop

Op (oneven jaren) trekt de Grote optocht van Leur (Ut Zwaaigat) naar Etten en omgekeerd op (even jaren) van Etten (het Stijlorenrijk) naar Leur (Ut Zwaaigat), dit wisselt ieder jaar.
De route is als volgt in oneven jaren: Start vanaf de Lange Brugstraat, van Bergenplein, Lindenbleek, 't Hoffstraat, Concordialaan, Plantijnlaan, Liesbosweg, Spoorlaan, Markt, Oude Bredaseweg en wordt ontbonden via Anna van Berghemlaan.
In even jaren start de optocht vanaf Etten namelijk: de Oude Bredasche weg en is de route exact het omgekeerde van de route in oneven jaren.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 25 apr 2024 - 9:08