Jeugdoptocht van Etten (Etten-Leur)

Kinder optocht Etten-Leur

De jeugdoptocht van Etten (Etten-Leur) vindt plaats op carnavalszaterdag (22 februari 2020). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze jeugdoptocht heet Kinder optocht Etten-Leur.

Route/Omloop

Start vanaf de Dreef, Markt, Oude Bredaseweg, oversteken Oranjelaan, Wilhelminalaan, Liesbosweg, Plantijnlaan, Concordialaan, van Ďt Hoffstraat, Lindebleek, Van Bergenplein waar de optocht weer wordt ontbonden.

Foto's

Geef een foto door van deze jeugdoptocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Etten (Etten-Leur) zijn de lampionnenoptocht op donderdag 31 oktober 2019 om 18:00 uur en de grote optocht op carnavalszondag (23 februari 2020) om 13:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2019 - 16:37