Jeugdoptocht Dongen

Kinderoptocht Dongen

De jeugdoptocht van Dongen vindt plaats op carnavalsmaandag (15 februari 2021). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze jeugdoptocht heet Kinderoptocht Dongen.

Op de maandagmiddag tijdens carnaval trekt er de kinderoptocht door het PeeŽnrijk. Onder grote belangstelling trekt de stoet, bestaande uit kleine Peejen en Peejerinnekes met zelfgebouwde wagens en andere attributen door de straten van het PeeŽnrijk. Aan het einde van de optocht worden er prijzen uitgereikt aan de mooiste deelnemende kinderen en groepen.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Dongen zijn de grote optocht op carnavalszondag (14 februari 2021) om 13:30 uur en de verlichte optocht op carnavalsdinsdag (16 februari 2021) om 20:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2020 - 16:09