Jeugdoptocht Dongen

Kinderoptocht Dongen

De jeugdoptocht van Dongen vindt plaats op carnavalsmaandag (28 februari 2022). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze jeugdoptocht heet Kinderoptocht Dongen.

Op de maandagmiddag tijdens carnaval trekt er de kinderoptocht door het PeeŽnrijk. Onder grote belangstelling trekt de stoet, bestaande uit kleine Peejen en Peejerinnekes met zelfgebouwde wagens en andere attributen door de straten van het PeeŽnrijk. Aan het einde van de optocht worden er prijzen uitgereikt aan de mooiste deelnemende kinderen en groepen.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Dongen zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
zo 27 feb 202213:30 uurGrote Optocht Dongen
Grote Optocht van Dongen
di 1 mrt 202220:00 uurLampkusoptocht Dongen
Verlichte optocht van Dongen
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:41