[ Advertentie ]

Jeugdoptocht van Prinsenbeek

De jeugdoptocht van Prinsenbeek vindt plaats op carnavalszaterdag (10 februari 2018). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 12:00 uur.

Op Karnavalszaterdag trekt Boemeldoncks Kinderoptocht weer door de straten van ons dorp. Op deze pagina treft u als bezoeker en bewoner algemene informatie over deze grootse kinderoptocht.

Deze karnavaleske kinderoptocht is geheel door en voor kinderen. Jaarlijks zijn er meer dan 120 deelnemers. Al met al ruim 1.000 kinderen in deze kleurrijke, spontane, gezellige en creatieve optocht.

Route/Omloop

Markt (start), Valdijk, Haverdijk, Middenweg, Vianendreef, Molenstraat, Kapelstraat, Markt (ontbinding).

Route kinderoptocht

 

Foto's

Geef een foto door van deze jeugdoptocht.

Videos

Geef een video door van deze jeugdoptocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Prinsenbeek zijn de grote optocht op carnavalszondag (11 februari 2018) om 13:00 uur en de lampionnenoptocht op carnavalsdinsdag (13 februari 2018) om 19:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2018 - 11:00