Optocht Bavel

Tocht der tochten Baviaonenland (Bavel)

De optocht van Bavel vindt plaats op carnavalszondag (2 maart 2025). Deze optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze optocht heet Tocht der tochten Baviaonenland (Bavel).

De Tocht der tochten is een hoogte punt van de baviaonse carnaval het is 1 van de mooiste carnavals optochten.

Er doen kinder groepen, kinder wagens, individuelen, duos, kleine groepen, grote groepen, wagens mee. Zeker de wagens gooien grote ogen. Niet alleen in Baviaonenland, maar ook in t Kielegat staan ze regelmatig op het hoogste podium.

Prijsuitreiking begint om 19:30 met de kinderen en aansluitend de prijsuitreiking van de volwassenen.

  • Optochtcommissie:
    • Stichting De Baviaonen

Route/Omloop

Optocht start bij de Deken dr. Dirckxweg en gaat dan via de Schoutenlaan, langs de molen via de Kerkstraat naar de Kloosterstraat.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2024 - 20:56