Grote Optocht van Arcen

De grote optocht van Arcen vindt plaats op carnavalsmaandag (4 maart 2019). Deze grote optocht zal beginnen om 14:00 uur.

Route/Omloop

De optocht zal trekken door de navolgende straten; Maasstraat, Lage Lei, Leeberg, Trip, J.H. Dunantstraat, Ds. Kingstraat, Derckxweg, Kerkstraat, Graaf, Maasstraat, Raadhuisplein, Koestraat, Past. Schrammstraat, Op de Hor, Graaf, Maasstraat, Raadhuisplein, Koestraat, Past. Schrammstraat, Op de Hor, Wal, Burg. Gubbelsplein.--- De aanvang is gepland om 14.00 uur. (Verzamelen om 13.30 uur op de Maasstraat).

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Arcen is de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (2 maart 2019) om 14:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2018 - 11:13