Grote Optocht Vijlen

Optocht Vijlen

De grote optocht van Vijlen vindt plaats op carnavalszondag (2 maart 2025). Deze grote optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze grote optocht heet Optocht Vijlen.

Optocht Vijlen
Inschrijven (op carnavalszondag) in Café/ Rest. Bergzicht van 12:15 uur tot 13:45 uur.
Iedere optochtdeelnemer dient uiterlijk om 13:45 uur aanwezig te zijn bij vertrekpunt.
Wagens en andere motorvoertuigen die deelnemen aan de optocht dienen om uiterlijk 13:30 uur aanwezig te zijn bij vertrekpunt.

Route/Omloop

Start parkeerplaats Rest. Bergzicht, Vijlenberg, St. Martinusstraat, Pastorijweg, Past. Schleidenstraat, van Renessestraat, Oude Trichterweg, Vijlenberg, Pastorijweg, Weideklokje, Borstelkrans, Vijlenberg, ontbinding parkeerplaats Rest. Bergzicht.

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Foto's

Op dit moment zijn er nog geen foto's doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2024 - 13:17