Optocht Meers

Grwoate Optoch

De optocht van Meers vindt plaats op carnavalszaterdag (10 februari 2024). Deze optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze optocht heet Grwoate Optoch.

Automobilisten gelieve hun auto in de Gemeente Stein te Parkeren omdat Meers hermetisch afgesloten is en alleen toegankelijk voor Carnavalswagens e.o. groepen en de Hulpdiensten.

Route/Omloop

Meerser Eindstraat - Past. Erckensstraat - Kloosterstraat - Kerkstraat - Grote straat - Past. Max. Leessensstraat - Boudewijnhofstraat - Heuvelstraat - Lindendriesstraat - Meerser Koestraat - Meerser Eindstraat - ontbinding Kap. Berixstraat

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:06