Jeugdoptocht Sittard

Kčnjeroptoch Zitterd

De jeugdoptocht van Sittard zou plaatsvinden op zondag 16 februari 2020, maar is AFGELAST, vanwege de weersomstandigheden. De jeugdoptocht is verplaatst naar zondag 8 maart 2020 om 13:33 uur.

Deze jeugdoptocht heet Kčnjeroptoch Zitterd.

Eén week voor ‘Vastelaovend’ begint in Sittard het carnavalsfeest met de fraaie en spontane kinderoptocht. Vanaf 13.33 uur trekt deze stoet door het centrum van de stad. Dit smakelijk voorproefje voor het 'Grote gebeuren' trekt tienduizenden toeschouwers en dat is ook begrijpelijk gezien de goede reputatie die deze optocht heeft. Deze kinderoptocht bestaat al sinds 1955 !!

Foto's

Geef een foto door van deze jeugdoptocht.

Videos

Geef een video door van deze jeugdoptocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Sittard zijn de grote optocht op carnavalszondag (23 februari 2020) om 12:55 uur en de jeugdoptocht op zondag 8 maart 2020 om 13:33 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 17 feb 2020 - 9:11