Kleine Optocht Maasniel

Vastelaoves Villaasj

De kleine optocht van Maasniel vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2024). Deze kleine optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze kleine optocht heet Vastelaoves Villaasj.

De Vastelaoves Villaasj is hét familie-vastelaoves-festival in Limburg. Alles kan en mag op de Villaasj, als het maar gezellig is. En dat allemaal in de mooie entourage van de oude Raadhuisstraat in Maasniel Op de Villaasj kan iedereen heerlijk rondlopen, genieten van muziek op 2 podia, sjoenkelen en gezellig kletsen. En genieten van de gekkigheid in de Parade, die een paar keer door de Villaasj trekt. De kids vermaken zich overal op de Villaasj. Lekker rondhangen bij de pap of de mam. Of meezingen bij de dj’s. De Vastelaoves Villaasj begint om 14.11 uur en de entree is gratis. Kortom de Vastelaoves Villaasj belaef en sjpeel mit… veur de ganse femilie.

Route/Omloop

De Vastelaoves Villaasj is geen optocht maar een uniek carnavalsevenement in de Raadhuisstraat in Maasniel

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze kleine optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2023 - 16:12