Grote Optocht Vlodrop

De grote optocht van Vlodrop vindt plaats op carnavalsmaandag (3 maart 2025). Deze grote optocht zal beginnen om 14:11 uur.

Route/Omloop

De startplaats van de optocht is het parkeerterrein achter de sporthal op de Sportlaan. Vervolgens trekt de stoet via de Schaapweg en Van de Broecksingel naar de Holsterweg. Vervolgens via de Kruisweg en Linssenkampweg naar het Sint Maartensplein en dan naar de Sint Martinusweg en Beatrixsingel. Dan via de Bergerweg naar de Markt en richting de Kerkstraat. De optocht eindigt bij de Blokhut, achter de kerk.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2024 - 14:56