Grote Optocht Beringe

Optocht Beringse kuus

De grote optocht van Beringe vindt plaats op carnavalszondag (11 februari 2024). Deze grote optocht zal beginnen om 15:11 uur. Deze grote optocht heet Optocht Beringse kuus. Het motto was in 2023: Det klinkt!.

Ook dit jaar zal op carnavalszondag vanaf 15.11 uur de optocht door Beringe trekken. De optocht start vanaf de Bęr Vullingsstraat (parkeerplaats achter de Wieksjlaag).

De wagens kunnen zich opstellen vanaf 14.15 uur en de overige deelnemers vanaf 14.30 uur.

Prijsuitreiking Wieksjlaag
Prijsuitreiking kinderen circa 18.15 uur
Prijsuitreiking volwassenen circa 21.15 uur. Uitslag jury is bindend, geen commentaar mogelijk tot “Aswoensdig”.

Route/Omloop

Start Bčr Vullingsstraat (parkeerplaats achter de Wieksjlaag)
Links de Kanaalstraat op en daarna links de Past. Esserstraat in. Aan het einde van de straat rechts de Beukerveldstraat op en dan op het einde rechts de Eelserstraat in. Kanaalstraat oversteken richting de Paulus Potterstraat, overlopend op de Kampweg deze volgen tot aan de Waalsestraat.
Dan naar rechts de Waalsestraat in, links richting Kard. van Rossumstraat
Daarna weer direct links de Mgr. van de Marckstraat in. Aan het einde rechts de Peelstraat in en aan het einde rechts de Kanaalstraat weer op waarna de ontbinding is op het kerkplein.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 03 mrt 2023 - 11:14