Grote Optocht Heerlerheide

De grote optocht van Heerlerheide vindt plaats op carnavalsmaandag (28 februari 2022). Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur.

  • Optochtcommissie:
    • C.V. de Bokkeriejesj

Let op! Het is mogelijk dat deze grote optocht vanwege de Corona-maatregelen niet door gaat. Indien dit het geval is, geef dit dan aan ons door via het contact-formulier.

Route/Omloop

Opstellen : Litscherboord

Bokstraat, Ganzeweide, Lokerstraat, Wannerplein, GroeŽt Genhei, Heulsstraat, Kampstraat, Anjelierstraat, Nachtegaalstraat, Vrijheerenberg, Hindestraat, Elandstraat, Roebroekweg, Pappersjans, Gravenstraat, Geitstraat, Corneliusplein.

Ontbinden : op het Corneliusplein

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Heerlerheide is de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (26 februari 2022) om 14:11 uur.

Sale / Solden 2022
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2022 - 15:59