Grote Optocht van Eijsden

De grote optocht van Eijsden vindt plaats op carnavalsdinsdag (25 februari 2020). Deze grote optocht zal beginnen om 14:11 uur.

inschrijven van deze optocht kan via www.druugsjliepers.nl

Route/Omloop

Opstellen: Breusterstraat / Raadhuisstraat

Route: Breusterstraat - Kennedylaan - Von Geusauplein - Sint Martinusstraat - Emmastraat - Prins Hendrikstraat - Wilhelminastraat - Diepstraat - Kerkstraat - Raadhuisstraat - Breusterstraat

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Verslagen

Dinsdag 9 februari 2016: Grote Carnavalsoptocht CV de Druugsjliepers.
Op carnavalsdinsdag zal onze optocht plaatsvinden welke vorig jaar jaar een groot succes was. Hierbij roepen we carnavalsvierend Eijsden op om hieraan haar medewerking te verlenen om er naast een mooie optocht ook een super gezellige middag van te maken in het CC.

De optochtroute zal als volgt zijn: Opstellen aan CC - Breusterstraat- Kennedylaan - Von Geussauplein - -... Lees verder.

Geef een verslag door van deze grote optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 17 mei 2019 - 13:49