Grote Optocht Eijsden

Optocht van CV de Druugsjliepers

De grote optocht van Eijsden vindt plaats op carnavalsdinsdag (4 maart 2025). Deze grote optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze grote optocht heet Optocht van CV de Druugsjliepers.

Inschrijven van deze optocht kan via

www.druugsjliepers.com

Route/Omloop

Opstellen: Breusterstraat / Raadhuisstraat / Vroenhof

Route: Breusterstraat - Kennedylaan - Von Geusauplein - Sint Martinusstraat - Emmastraat - Prins Hendrikstraat - Wilhelminastraat - Diepstraat - Kerkstraat - Raadhuisstraat - Breusterstraat

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Inschrijven Optocht Eijsden
Het is mogelijk om je in te schrijven voor onze optocht via onderstaande link:
https://forms.gle/MrVpGZprzZB2u85L8

Dinsdag 9 februari 2016: Grote Carnavalsoptocht CV de Druugsjliepers.
Op carnavalsdinsdag zal onze optocht plaatsvinden welke vorig jaar jaar een groot succes was. Hierbij roepen we carnavalsvierend Eijsden op om hieraan haar medewerking te verlenen om er naast een mooie optocht ook een super gezellige middag van te maken in het CC.

De optochtroute zal als volgt zijn: Opstellen aan CC - Breusterstraat- Kennedylaan - Von Geussauplein - -... Lees verder.

Geef een verslag door van deze grote optocht.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2024 - 15:03