Jeugdoptocht Susteren

De jeugdoptocht van Susteren zou plaatsvinden op carnavalsvrijdag (25 februari 2022) om 9:11 uur, maar is AFGELAST en deze scholenoptocht zal in 2022 een online optocht zijn en zal via Facebook en YouTube worden uitgezonden.

Route/Omloop

Start vanaf Raadhuisplein , Rijksweg oversteken , Swentiboldstraat , rechts af Feurthstraat , Markstraat , Salvatorstraat , Salvatorplein , Kloosterstraat , links af Molenlaan , rechts af Salvatorstraat , Marktstraat , Feurthstraat , links af Swentiboldstraat , Rijksweg over , Raadhuisplein

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Susteren is de grote optocht op carnavalsmaandag (28 februari 2022) om 14:11 uur.

Sale / Solden 2022
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 21 jan 2022 - 15:38